(0511) 48 21 10  |  info@dehoopinstallaties.nl  |  Elingsloane 2, Burgum

VAN ALLE MARKTEN THUIS

Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed aan duurzame en groene concepten. De Hoop Installaties BV kan diverse duurzame oplossingen voor u verzorgen. Daarnaast streven wij ernaar op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid.

KLIMAATBEHEERSING

De belangrijkste omgevingsfactoren die zorgen voor een behaaglijke binnenruimte, zijn de luchttemperatuur, de luchtvochtigheid en de luchtbeweging (tocht). Dankzij moderne technieken zijn deze factoren op gecontroleerde wijze te beïnvloeden, zodat aanwezige personen het klimaat als prettig zullen ervaren. De Hoop Installaties B.V. kan u van dienst zijn op het gebied van:
 
– Ventilatie
– Airconditioning
– Verwarming

ZONNEPANELEN

Door zonnepanelen te plaatsen, profiteert u van uw eigen, duurzame energie. Zonnepanelen zijn tegenwoordig een stuk voordeliger in aanschaf dan enkele jaren geleden. Hoeveel zonnepanelen u het beste kunt plaatsen hangt af van een tweetal factoren: uw energieverbruik en de oppervlakte van uw dak. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag verder.

HR-COMBIKETEL

Beschikt u over een verouderde verwarmingsketel, dan biedt een moderne HR-combiketel (levert warmte en warm water) veel voordelen. Met een lager energieverbruik en minder uitstoot van schadelijke stoffen spaart u zowel het milieu als uw portomonnee. Wilt u nòg efficienter met energie omgaan, dan zou u over kunnen stappen op een HRe-combiketel. Dit type verwarmingsketel levert tevens elektriciteit.

LAGE TEMPERATUUR VERWARMING

Bij watervoerende vloerverwarming wordt warm water door buizen in de vloer gepompt. Een warmtebron, bijvoorbeeld een cv-ketel of warmtepomp, verwarmt het water. Het water loopt naar een verdeler. De verdeler verdeelt de warmte over verschillende vloerverwarmingsgroepen. Met vloerverwarming kunt u het aangenaam warm maken in huis met een lagere temperatuur (= hoog rendement). Daarom wordt dit ook wel lagetemperatuurverwarming (LTV) genoemd.

ZONNEBOILER

Met een zonneboiler gebruikt u de zon om water te verwarmen. De zonneboiler bestaat uit een zonnecollector en een voorraadvat. Het opgewarmde water in het voorraadvat kan worden gebruikt als warm tapwater of voor verwarming. Als de zon niet genoeg warmte geeft, wordt het water in het voorraadvat naverwarmd door een cv-ketel.

LED-VERLICHTING

Dankzij de doorontwikkeling van LED-verlichting, is het een steeds interessanter alternatief voor een spaarlamp. LED-verlichting is heel duurzaam en heeft een zeer laag energieverbruik. Daarbij is LED-verlichting voor steeds meer type fittingen en in verschillende tinten verkrijgbaar.

U weet genoeg, tijd om contact met ons op te nemen!
Bel ons: (0511) 48 21 10.